Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kennel SNOWPUG - Pugs in North Norway

"You haven`t live - before you have been living with a pug"

Norway's northernmost FCI registered pug breeder

2011 - NEWS & UPDATES

 Nuch Such Borzan`s Phantor Girls Favorite "Oscar"

On this site you can read about different updates on our web-site

Our updates will from august 2011 be in Norwegian - if you have any question you are free to contact me and I will translate my news to you in english.  

 I suggest to follow our Snowpug-Blog often - the Blog will be updated regularly with all small news and pictures frome our life

News and Updates from:

2010      2009    2008    2007    2006

23.12.2011:

VIKTIG INFORMASJON!!

Dessverre så har jeg problemer med min mail adresse [email protected] på grunn av hacking/spam - og på grunn av dette mottar jeg ingen mailer. Denne mailadressen ble stoppet i går kveld, så alle mailer som ble sendt til meg i løpet av denne tiden og fremover kommer jeg dessverre ikke til å motta.

Hvis vi klarer å fjerne alt av spam/hacking fra min mailadresse ([email protected]) kommer jeg til å publisere dette her på hjemmesiden når dersom denne adressen kommer opp og går igjen.

På grunn av dette problemet så mottar jeg dessverre ingen av "Henvendelsskjemaene".

 MAILADRESSE SOM JEG NÅ KAN nås på er: s[email protected]

Jeg beklager på det sterkeste alle de problemene som dette måtte skape for dere som har sendt meg mailer - men håper dere kan sende de til meg på nytt på min overnevnte adresse. 

15.12.2011:

I dag er valpene allerede 8 uker gamle - og jeg aner ikke hvor tiden har blitt av!!! I morgen skal alle valpene til helsesjekk og ID-merking + utstedelse av pass til  de som trenger det. Vi drar ned til Smådyrklinikken i Haugesund da det var der keisersnittet ble utført og jeg er svært fornøyd med den servicen som klinikken gir oss. 

Allerede kommende søndag 18.12.11 drar de første 2 valpene til sine nye hjem - 1 til Stavanger og 1 helt opp til Vadsø i Nord. Det blir utrolig trist når de små nå begynner å forlate meg - men det er jo dette jeg jobber for som oppdretter. Og jeg vet at mine valpekjøpere kommer til å ta veldig godt vare på sine respektive Snowpug avkom - ikke minst er de alle veldig flinke med å sende meg jevnlige oppdateringer både pr mail. brev, sms og telefon - noe jeg er utrolig takknemlig for. Dette da det er på denne måten jeg får ta del i hundens liv og utvikling. 

09.12.2011:

- Nye bilder i valpenes fotoalbum 

Denne uken har vi hatt besøk av en fotograf som ønsket å bruke valpene mine til porteføljen sin. Dette forstår jeg jo godt siden ingen ting er jo så sjarmerende som små mopse valper!!

Fotografen er Geir Nordnes og fotoshooten varte i 2 timer - der han tok bilder av valpene og de voksne hundene. Jeg har hittil mottatt 2 av bildene som ble tatt og de er utrolig flotte. Er veldig spent på å motta resten av bildene - og er de like fine som de jeg har mottatt av valpen "Fia" & "Bolle" så har jeg mye å se frem til. Fotografen var meget dyktig i håndteringen av hundene (noe som er essensielt i fotografering av dyr) og vi har avtalt flere fotoshooter med noen av de voksne hundene ved en senere anledning.   

Ellers så har uken gått så altfor fort - føler at tiden snart er der da valpene skal flytte til sine nye hjem. Skulle mer enn gjerne ha beholdt de alle 6 selv - for disse valpene er virkelig noe for seg selv!! Men det går jo selvfølgelig ikke da det begrenser seg for hvor mange hunder man kan ha på en gang. Iallefall mener jeg dette da hver hund som bor hos meg skal ha alt den har krav på og med f.eks 9-10 hunder så kan man ikke gi alle hundene "det lille ekstra" som de behøver - for det begrenser seg naturlig med tid. Derfor er jeg så avhengig av mine enestående forverter som tar så godt vare på mine Snowpug hunder - ALL honnør til alle dem!!! 

I uken som kommer er det tid for å få tatt valpesjekk, ID merking o.l slik at de alle er klare til den dagen den respektive valpen skal forlate oss for å reise til sitt nye hjem. Jeg kommer til å ta de alle med meg ned til Smådyrklinikken i Haugesund for å få utført dette - slik at personalet der nede får se valpene igjen siden det var de som var med da de kom til verden 20.10.11

Bildet nedenfor er av "Bolle" som med tiden flytter opp til Ålesund. Han er en liten gutt som elsker å kose!! Stamtavlenavnet hans er: Snowpug`s Love, Laugh & Happiness 

04.12.2011:

- Mange nye bilder i valpenes fotoalbum (L-kull)

Valpene er nå 6 uker gamle og de spiser alle valpefor, Eucanuba valpefor for små hunderaser. De har en utrolig stor apetitt men det er nå bare bra synes jeg. De er kjempeflinke til å gå på papir å gjøre ifra seg noe de har vært siden 4 ukers alderen - det er ikke alltid de treffer papiret men de prøver så godt de kan.

Alle valpene har fått seg nye eiere og de blir spredt i Norges land, Vadsø, Ålesund, Stavanger, Porsgrunn, Drammen og Tyskland.

De er nå alle forhåndsregistrerte i Norsk Kennel Klubb og jeg holder nå på finne ut navnene deres til stamtavlene - ikke så enkelt men jeg har mange forslag. Alle valpene kommer til å begynne på bokstaven L - f. eks. Snowpug`s Lullaby for Mona - er et av navnene!! 

- Tispen som jeg skulle finne ett nytt hjem til: Snowpug`s Goods Angel "Fiona" - har fått et nytt hjem i Bergen. Hun flyttet dit på fredag - og jeg ønsker eier Caroline masse lykke til med sin lille engel Fiona, og jeg gleder meg til å motta bilder og oppdateringer fra Fiona`s liv i sitt nye hjem :) 

Jeg takker så mye for alle henvendelsene som jeg mottok på lille Fiona!! 

20.11.2011:

- Nye bilder av valpene i L-kullet`s fotoalbum 

Valpene er i dag 4 uker & 3 dager gamle og vokser og utvikler seg for hver dag som går. Jeg tilbringer så mye tid som mulig sammens med valpene da jeg synes det er utrolig interessant å se på hvordan de utvikler seg og studere den enkeltes personlighet.

I dag begynte jeg tilvenningen med fast føde - noe de alle 6 likte veldig godt så dette kommer til å gå bra. De får nå i begynnelsen Babymousse fra fòrprodusenten Royal Canin før jeg går over til valpefòr fra fòrprodusenten Eucanuba. I denne tilvenningstiden kan de ikke tygge så da er det greit å slikke i seg denne moussen som er veldig næringsrik og tilpasset små valper.

Fra dette kullet har jeg ledig 1 svart hannvalp - så dersom du er interessert i denne er du velkommen til å kontakte meg enten pr. mail: [email protected] eller på mobilen min: 94893898.  

19.11.2011:

The kennel has for sale a 2 year old black female. Her name is Snowpug`s Goods Angel and is called "Fiona" on a daily basis. If you think you`re the right person who can offer "Fiona" a good, safe home, you are welcome to contact me either by mail: [email protected] or pr. telephone: 0047 94893898. I`m looking forward to hear from you!

Kennelen har for salg en 2 år gammel svart tispe. Hun heter Snowpug`s Goods Angel og kalles "Fiona" til daglig. Dersom du tror du er den rette personen som kan tilby "Fiona" et godt og trygt hjem er du velkommen til å kontakte meg enten pr. mail: [email protected] eller pr.telefon: 94893898. Fyll gjerne ut henvendelseskjemaet.  

07.11.2011:

- Siden Fotoalbum er oppdatert med bilder fra vårt L-kull født 20.10.2011

 - Fra vårt L-kull har vi ledige valper for salg til de rette hjemmene. Ta kontakt for mere informasjon: [email protected] eller mobil 94893898. Fyll gjerne ut Valpeskjemaet som er her på websiden.

- Puppy page er oppdatert 

- Valpenytt!!

Den 20.10.2011 fikk vår svarte tispe Esmeralda 7 valper. Foreldrenes stamtavlenavn: Snowpug`s Gilt-edged Esmeralda (svart mor) og Zesar Ivory The Valmosqueiro (fawn portugisisk hanne). Tusen takk Elin Skistad for at jeg fikk låne herremannen din til denne kombinasjonen! 

På grunn av Esmeralda`s lille størrelse (kropp) og enorme store mage besluttet veterinæren min ved Smådyrklinikken i Haugesund å forløse valpene med keisersnitt. Dette da hun var veldig stor og det ville bli en stor belastning for henne å føde de selv. Veterinæren min Pål og hans assistenter tok veldig godt vare på både hund og eier under dette - så tusen takk til dere!!!

Keisersnittet forløp uten komplikasjoner og det ble da født 7 valper - 4 fawne og 3 svarte valper. Dessverre så mistet vi den ene fawne hannvalpen på vår kjøretur hjem til Kvinnherad. Men hun har igjen 6 store og velfødde valper - som vokser for hver dag som går. De er i dag 18 dager gamle og har alle åpnet øynene sine.

Esmeralda er en kjempeflink mamma til sitt store valpekull. Det er 3 hanner og 3 tisper og fargefordelingen er slik: 2 svarte tisper + 1 fawn tispe. 2 fawne hanner + 1 sort hanne.

Takker så mye min gode venninne Elin K. Ellingsen, Kennel Hundur - for all støtte og hjelp under dette - du var unnværlig både for meg og Esmeralda!! 

04.09.2011:

For en dag! 2 av mine valper og valpekjøpere debuterte i dag i utstillingsringen der begge fikk premieringen BEST I RASEN!!! Som oppdretter er jeg utrolig stolt av både mine avkom og av deres eiere. GRATULERE SÅ MYE TIL DERE ALLE!! 

Utstillingsresultat fra helgens utstillinger i Ålesund og i Skjomen (Nord-Norge):

Snowpug`s King of Life - Hektor - BEST I RASEN VALP. Eier Anne-Lise Hurlen

Snowpug`s Jubilee Faith, Hope and Love - Maja - BEST I RASEN VALP. Eier Rigmor Nordstrøm

Kritikken til Hektor:​

"Meget god type, vakkert hode/uttrykk. Velvinklet foran/bak, god benstamme. Korrekt hale, gode bevegelser" 

Kritikken til Maja:

"Velkroppad, 5 måneders tik, litet men ganska velbygd, velbygd hode, meget bra øgon, velplasserte øror, bra bredd i nospartiet, rak i skuldran, vil ha nogot kraftigare benstomme, ennu ganska løs svans, rør seg med bra steglangd, kjekk och glad på bakken"

 • Complete information about our new hope for the future - "Carmen" - is added to the site females. Carmen `s pedigree name of the Norwegian Kennel Club is - I` m the Angel after Oscar. We hope that her name is going to protect and support her in the future.

This photo took Silje of Carmen on the day we picked her up - 01/09/11 - Carmen weighed 1873 grams, 8 weeks old - heavy, heavy boned!!

26.08.2011: 

 • After following requests from many visitors here on my website - I have now decided to post all the Updates in Norwegian. If you are a foreign guest and wish my updates translated - you are welcome to contact me and I will translate my news to you by mail.

I hope all of my wisitors and followers will understand this since I find it cumbersome to translate all my news from English to Norwegian.... 

 • Male site is Updated
 • Female site is Updated
 • Puppy Page is Updated
 • Snowpug`s Baron of Western Norway ble 06.07.11 far til ett kull på 6 friske og flotte valper (3 + 3). Moren til valpene er Pugsies Orange Sensation. Da vi har stor tro på denne kombinasjonen skal vi selv beholde en av tispene - slik at disse linjene føres videre i vårt oppdrett.

Kommende uke er vår lille prinsesse og nye stjernehåp klar til å forlate sine søsken og mamma og dra ut i den store og spennende verdenen som ligger fremfor henne. Vi gleder oss utrolig mye og har stor tro på denne lille jenta. Vi er også utrolig heldige å ha samarbeid med Kennel Hundur som skal ha vår lille "Carmen" (som hun kommer til å bli kalt til daglig) boende hos seg. Mer informasjon kommer!! 

 • Snowpug`s Gilt-edged Esmeralda (svart) dro den 19.08.11 på "kjæreste besøk" til en fawn portugisisk hanne - Zesar Ivory De Valmosqueiro. Tusen takk Elin Skistad for at du ga meg muligheten til å låne din flotte herremann. I denne kombinasjonen kan det komme både svarte og fawne valper - så dette blir spennende! 

Jeg synes denne kombinasjonen er utrolig interessant og spennende siden hannen til dette kullet har linjer som fører tilbake til min første mops - NSUCH Borzan`s Phantor Girls Favorite - og med denne kombinasjonen fører jeg tilbake inn i oppdrettet de opprinnelige linjene mine - noe som jeg synes er kjempebra! 

Noe som er SVÆRT viktig for meg med denne kombinasjonen - er at dette er mitt FØRSTE kull der begge foreldrene er PDE testet. Noe som er SVÆRT viktig for fremtidig avlsarbeide og ikke minst for å bevare en frisk og helsesemessig god rase! 

Snowpug`s Gilt-edged Esmeralda er testet N/S

Zesar Ivory De Valmosqueiro er testet N/N

Dette vil si at denne kombinasjonen IKKE kommer til å gi S/S valper - altså dobbelt bærende DNA av PDE.

Her har ALLE oppdrettere en oppgave foran seg, å teste alle sine avlshunder FØR de blir brukt i fremtidig avl - slik at man ikke får frem valper med dobbelt bærende PDE DNA - noe som igjen kan føre til døden for avkommet og til stor sorg/fortvilelse hos valpekjøper.

Alle mopseeiere kan teste sine respektive hunder for PDE. Dette er veldig enkelt og man får svaret raskt tilsendt. Jeg anbefaler alle på det sterkeste å teste sine hunder for dette genet da det dessverre er en sykdom der det ikke finnes NOE behandlingsalternativ - bare kortvarig lindrende.... 

For mere informasjon om PDE se vedlagte link (dessverre bare på engelsk)

Pug Dog Encephalitis (PDE):

Pug hund encefalitt, eller PDE, er en hjernesykdom som rammer mopsen. Veterinærer tror at denne tilstanden er genetisk, siden det ofte rammer hunder som er nært knyttet til hverandre. Sykdommen utvikler seg raskt, og kan ikke kureres. 

Årsaker og risikofaktorer for Pug Dog Encefalitt:

Veterinærer forstår ikke helt hva som forårsaker denne typen encefalitt, en betennelse i hjernen som vanligvis rammer mopser mellom to og tre år. Kun mopsen får denne sykdommen, og veterinærer tror det må være genetisk, fordi det ofte forekommer i samme kull og nært beslektede dyr. Nyere forskning tyder på at denne typen encefalitt kan være autoimmune i naturen. 

Tisper er mer utsatt enn hannene til å utvikle denne sykdommen. De fleste hundene der sykdommen bryter ut er to - tre år, men det har blitt rapportert hos hunder så unge som seks måneders alder, og hos middelaldrende dyr opp mot syv års alder. 

Denne typen hjernebetennelse er alltid dødelig. Når symptomene vises, har hunder med denne sykdommen dessverre bare kort tid igjen. 

Symptomer på Pug Dog Encefalitt:

Det primære symptomet på denne typen encefalitt er anfall. Kramper kan forekomme noen få dager eller uker, eller oftere, avhengig av hastigheten som sykdommen utvikler seg. 

I mellom episoder av anfall, kan hunden vise andre symptomer på sykdommen, blant annet: 

- depresjon

- desorientering

- mangel på samordning

- forvirring

- Hunder med encefalitt kan også rave, synes å være blind, har problemer med å gå, gå i sirkler, eller trykker hodet mot møbler, vegger eller andre faste overflater. 

Diagnostisering Pug Dog Encefalitt:

Dyrlegen vil trenge en komplett medisinsk historie og fysisk undersøkelse for å diagnostisere PDE. Hvis man vet at andre hunder i din mops nærmeste familie har bukket under for denne sykdommen, fortell dette til veterinæren. 

Dersom din hund dør og veterinæren er usikker om årsaken anbefales det på det sterkeste at hunden obduseres slik at dødsårsken kan fastsettes. Siden det er så lite informasjon/vitenskap om denne sykdommen, er man på denne måten med på å fremme den veterinærmedisinsk forskningen på denne sykdommen.

Behandling av Pug Dog Encefalitt:

PDE er alltid dødelig, men behandling kan hjelpe å dempe hundens symptomer i løpet av den siste tiden av hundens liv. Anti-anfallsutløsere kan bidra til å kontrollere anfall assosiert med PDE. Anti-inflammatorisk narkotika, ofte kortikosteroider, kan bidra til å redusere betennelse i hundens hjerne å gjøre den mer behagelig. Mange eiere velger å la sin mops slippe mere lidelse når de får diagnosen PDE. 

Man kan ikke hindre at ens mops får/utvikler sykdommen PDEt, siden det er en genetisk opprinnelse. Hunder med denne sykdommen bør aldri brukes i avl - dette vil si hunder som er testet S/S - altså dobbelt bærende hunder av PDE genet/DNA. 

Hvis hunden din mot all formodning utvikler PDE, informer oppdretteren din om dette slik at oppdretter kan kontakte de andre kjøperene fra samme kull og informere om dette. 

Dersom du er interessert i å vite mere om PDE anbefaler jeg å ta kontakt med dette instituttet da de er meget behjelpelige. Det er her jeg tester mine hunder for PDE genet og ALLE mine hunder som brukes i avl har test resultatet N/N eller N/S. 

05.08.2011:

Nå er vi er på ferie i Nord-Norge. Jeg og alle mopsene kjørte nordover i slutten av juni, turen oppover gikk kjempefint (189 mil). Hundene mine er jo vante med bilkjøring så det var ikke noe problem. Vi hadde mange fine stoppeturer der hundene fikk løpe løse for å få ut energien sin. På turen nordover hadde vi 2 overnattinger på noen koselige campingplasser. Vi har nå vært her oppe i snart 6 uker og jeg regner med at jeg begynner på hjemturen nedover igjen til Vestlandet mot slutten av neste uke.

Siden det ikke er internett forbindelse her jeg er så kommer dessverre ikke mine mailer til å bli besvart før jeg kommer hjem igjen. Men jeg lover alle de som har sendt meg mailer at de kommer til å bli besvart fortløpende i uke 33.

Til slutt ønsker jeg alle mine venner, valpekjøpere og besøkende en riktig fin sommer videre!!

Mopseklemmer fra Mona & alle Snowpug hundene

16.05.2011:

 • J-litter has now moved to their new respective homes in Northern Norway (Evenskjer) and Egersund (Stavanger). It was very quiet in the house after these 2 puppies left but fortunately I have the litle K-pup left to be here until the 26th May - then he travels to his new home in Ålesund. Time flies all too quickly ... I want my 2 buyers all the best forward in life with their little Snowpug puppy - and I hope they will bring much love and joy into their lives. Big warm hug Mona
 • New album with pictures of Snowpug`s Jubilee belive in Honesty. This photo album will contain pictures of JAGO who moved to hir new family in Egersund on 05/14/1911. There he live together with the Stine & Raymond. As I receive photos of Jago they will be published here:)

17.04.2011:

 • Nye bilder på K-valpen til Denise i valpens fotoalbum. Han har nå fått sitt stamtavlenavn - Snowpug`s King of Life!
 • New photos of K-puppy to Denise in the puppy photo album. He now has his pedigree name - Snowpug`s King of Life!!
 • Puppy page is updated.
 • New photos of J-female in the puppies photoalbum. She has now got her pedigree name - Snowpug`s Jubilee Faith, Hope and Love (aka Maja)
 • Photos of the male in the J-litter will come soon. He has also got his pedigree name - Snowpug`s Jubilee believe in Truth and Honesty (aka Jago)

I thank all of you who have contacted me with your inquiries for my J and K-litter. Unfortunately I have no available puppies for sale in litter J and K. I apologize in the strongest that I havent puppies for everyone, but such is the nature and it is limited to what a small pug may be able to carry forward. Sometimes you can get large litters while at other times small, this is the way nature is.

If you are still interested in a Snowpug puppy you can go to my puppy pagehe 2 upcoming litters planned for 2011 (litter L and M) Welcome, you should be:) Hugs Mona  

06. April 2011:

 • New link to Kennel Zuma in Sweden
 • Link to Veternary Genetics Laboratory. Company where you can receive/purchase tests so you can test your pug for the disease PDE
 • Link to Optima Produkter AS, produkter på lag med naturen. Det er en god del veterinærer som bruker disse produktene da Optimakonseptet utnytter sammenhengen mellom mikrofloraen og miljøet og er svært ph vennlig. Mine valpekjøpere mottar i valpepakken sin en del produkter fra Optima sammens med valpen sin.
 • Ny side "Valp fra Snowpug kennel"
 • Litt omorganisering av hjemmesiden 

03rd. April 2011: 

26. March 2011: 

24. March 2011:

 •  J-litters photoalbum is updated with 113 new pictures
 • K-litter is born, 22.03.11 Denise gave birth to a healthy and strong male puppy - for information about her birth please read the note below.
 • Puppy page is updated

English:

I write this post since we've been waiting for Denise's birth, and there are many who are waiting for updates about this.

Thanks for all the greetings, its very nice of you all. Unfortunately, it did not work well with the birth to Denise and I had to hurriedly go down to Haugesund for a caesarean. The reason for the caesarean section was that some of the fetuses had died in the womb and because of this the birth stopped up. Denise has left one living puppy as it goes really well with (male puppy).

Denise is doing fine under the circumstances, but since she has to go on strong medication for the first days she can not breast-feed her puppy before that these are out of her body. Fortunately, I am so lucky that Marie has adopted her puppy. Marie is caring for the little baby as her own and give it food and care until that Denise gets recovered.

I am very glad and thankful that Marie is kind enough to take care of the puppy, I do not know what I would have done without her.

Today 24 Mars and there is 2 days since the surgery and it runs fine with Denise in the circumstances. Marie even has her puppy and give it everything it needs. Time will tell whether Denise will take her puppy or not - but I'm not rushing with it since Marie takes such good care of it, and Denise will be able to recover after that she has been through. All credit to little Marie, who stepped in as replacement mother :)

I think what happened yesterday is very tragic and I think its very sad but the important thing is that it goes well with my princess Denise. Again thanks for all the messages, calls, emails, etc - I appreciate all the kindness that you give me.

Warm hugs from Mona and pugs

Norwegian/Norsk:

Jeg skriver dette innlegget siden vi har ventet på Denise sin fødsel, og det er mange som venter på oppdateringer rundt dette..

Tusen takk for alle hilsenene som jeg har mottatt, det er veldig hyggelig av dere alle. Dessverre så gikk det ikke bra med fødselen til Denise og jeg måtte i all hast dra ned til Haugesund for å ta keisersnitt. Bakgrunnen for keisersnittet var at noen av fostrene hadde dødd i livmoren og på grunn av dette stoppet fødselen opp. Denise har igjen en levende valp som det går kjempefint med (hann valp).

Denise har det bra etter forholdene, men siden hun må gå på sterke medisiner de første dagene kan hun ikke amme valpen sin før at disse er ute av kroppen hennes. Heldigvis er jeg så heldig at Marie har tatt imot valpen hennes. Marie er så utrolig omsorgsfull for den lille babyen til Denise - akkurat som om han skulle vært sin egen. Marie kommer til å ha valpen i noen dager slik at Denise har de beste forutsetningene til å komme seg til hektene igjen. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at Marie er så snill til å ta seg av valpen, jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten hennes hjelp.

Jeg synes det som skjedde i går er VELDIG tragisk og trist, men det viktigste for meg i alt dette er at det går bra med min prinsesse Denise. Så er det bare å håpe på at alt til slutt kommer til å gå bra med både henne og valpen hennes.

I dag 24. Mars er det 2 dager siden operasjonen og det går fint med Denise etter forholdene. Marie har enda valpen hennes og gir den alt som den har behov for. Tiden vil vise om Denise tar til seg hannvalpen sin - men jeg stresser ikke med det siden Marie tar så godt vare på den og Denise får få muligheten til å komme seg igjen etter det hun har vært igjennom. All honnør til lille Marie som stepper inn som reserve mor :) 

Igjen takk for alle meldinger, telefonsamtaler, e-post, etc - jeg setter stor pris på all den omtanken som dere gir meg.

Varm klem fra Mona & mopsene 

20. March 2011:

GREAT NEWS!!! Got this afternoon phone call from my mother who has shown her long-haired chihuahua male - NUCH Ai Lo Aud `s Lille - on the International Dog Show (NKK) in Harstad today - with GREAT results BEST OF BREED with CACIB of 42 participants longhaired chihuahua! ! Way to go mom!!! I`m so proud of you!!!!

17. March 2011:

Big news has happened in this house. Finally, our Jubilee litter is born! The 06. March Marie gave birth to 4 shaped babies, three males and one female. It just goes well with mother and child. Check the litters blog for regular updates. Litter has also their own photoalbum.

From this litter, I have currently available 1 male. If you are interested in a puppy from my kennel, you are welcome with your inquiry. 

Picture was taken 06. March 2011 

01. March 2011:

HAPPY BIRTHDAY to our A-litter with their 4 years birthday and to our H-litter wich are 1 year today!!

25. February 2011:

 • New photos in the album "Winter ans Spring 2011" from my visit with my friend Dagny in Etne
 • New photos in the album "Dogshows" from the show in Ølen 12.02.11 

30. January 2011:

 • New photos in album "Winter and Spring 2011" from our dogwalk this morning
 • Page Males are updated with new photos of Lille Oscar and Oliver

29. January 2011:

 • New photos in album "Winter and Spring 2011" of our males Snowpug`s Baron of Western Norway and Snowpug`s Incredible Oliver Twist

23. January 2011:

21. January 2011:

 • Upcomming litter (planlagte parringer) er updated (K-litter)
 • Troppola Dark Denise has been mated 21.01.2011 with Snowpug`s Addis Black Sorrow. If everything is going alright the puppies will see the daylight 25.03.2011. I have had this combination once before - please take a look at previous D-litter born 21. August 2008. This will be Denise`s last litter. 

17. January 2011:

 • Denise is in heat and will be mated with Snowpug`s Addis Black Sorrow (this will be Denise`s last litter)
 • Upcomming litter (planlagte parringer) er updated
 • New photos in album "Winter and Spring 2011"
 • Jeg har lenge tenkt på å lage en egen parring/kull blogg der leserene mine kan følge med på hva som skjer under drektighetsperioden etc. Så fra og med dette forventede J-kull (Jubileumskullet) kommer jeg i fremtiden til å lage en slik blogg til hver parring/kull. Her vil jeg publisere informasjon fra drektigheten, fødsel, valpetid, bilder etc. Håper at mine lesere på denne måten får et litt bedre innblikk i hva som skjer under et slikt spennende og interessant forløp! Bloggen kommer til å oppdateres jevnlig men jeg kommer ikke til å publisere her på nyhetssiden når jeg gjør dette da det vil etterhvert ta for stor plass. Så til dere som er interessert i Snowpug mopsene anbefaler jeg å titte innom J-kullet sin blogg jevnlig for å oppdatere dere på hva som hender.

14. January 2011:

12. January 2011:

New photoalbum: Winter and spring 2011

Snowpug`s Baroness Marie of Victory was mated last week and if everything is going okey her puppies will be born 09. Mach 2011. This is kennel Snowpug`s JUBILEUM litter!!

01st. January 2011:

I wish all my friends a sucessful, healthy and a great new year! I hope your wishes will come true and that your goals for the new year not will be to hard to archieve.

Recent Photos