Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kennel SNOWPUG - Pugs in North Norway

"You haven`t live - before you have been living with a pug"

Norway's northernmost FCI registered pug breeder

Utdanning/kurs

This page is only written in Norwegian, but if any of my foreign visitors have any questions regarding my education/training on dogs - just contact me through my e-mail: [email protected]

Canis Academy

Canis Academy grundades av veterinær Ylva Trygger 2006 i syfte att utbilda i djursjukvård. Företaget tilhandahåller Hundsjukvårdskursen som är en brevdistanskurs. Canis Academy anordnar seminarier, föreläsninger och kurser. Canis Academy bedriver även klinisk verksamhet på en liten klinikk på Östermalm i Stockholm, där den gode relationen mellan veterinär, patient och djurägare står i centrum.

Ylva Trygger har arbetat som smådjursveterinär sedan 1998. Hon har arbetat som hund- och kattveterinär på både små kliniker som till exempel Arboga Djurkinik och på store djursjukhus som Djurakuten i Stockholm. Det har gett henne en bred kunskapsbas och erfarenhet. Hon satsaer på att utbilda andra som vill jobba med hundar. 

Veterinär Kristina Lilja, specialist i hundens och kattens sjukdomar, är med i det veterinärteam som korrekturläser og uppdaterar kurset Hundsjukvård. Kristina arbetar som klinikveterinär och har egen uppfödning av tax.

Kurset har även en egen apotekare, Nils Sjöblom. Han svarer för kvaliteten på den farmakologiske delen av Hundsjukvårdskurset. 

"Hundsjukvårdskursen"

I 2007 til 2008 tok jeg denne utdanning hos Canis Academy 

MÅLET MED KURSET:

Hundsjukvårdskursen er et unikt kurs skrevet/laget av veterinærer. Denne utdanningen har vært i Sverige siden 1970-tallet. Hundsjukvårdskursen er et brevdistansekurs som retter seg til alle med spesialinteresse for hund. Kurset ble avsluttet med tentamen.

KURSETS INNHOLD:

Kurset inneholder emner som anatomi - hundekroppens oppbygning, fysiologi - hundekroppens normale funksjoner, bakteriologi, farmakologi og mye mere. Utdanningen inneholder også det normale arbeidet på en dyreklinikk med alt fra kontakt med dyreeiere til ulike undersøkningsmetoder og operasjoner.

Kurset ga kunnskap om mange av de sykdommene som hunder kan rammes av og hvordan disse skal behandles.

Dog Emotion & Cognition ved Duke University

Dog Emotion and Cognition - online kurs over 8 uker ved Duke University.

Dette er en studie om hundepsykologi, hva de seneste studier viser hvordan hunder tenker og føler om oss, og hvordan vi kan bruke denne nye kunnskapen til å styrke vårt forhold til våre beste venner.

Dog Emotion and Cognition er et kurs designet for å introdusere den spennende nye vitenskapen om hundepsykologi til ethvert nivå av en hundentusiast. Når du lærer om hunder, vil du bli introdusert for evolusjons- og kognitiv teori, lære om eksperimentell metodikk, se hvordan hunder sammenligner seg med andre arter, og til og med ha sjansen til å prøve noen av de kognitive lekene du lærer om - med din egen hund.

Norsk Kennel Klubb`s Oppdretterskole

Den 17. - 18. September 2011 var jeg på NKK`s Oppdretterskole Kurs. 1 i Genetikk og avl i Stavanger, Rogaland. Oppdretterskolen Kurs. 2 blir iløpet av 2013.

Emnene på denne delen av kurset var blant annet: enkel genetikk i avlsarbeidet, nedarving av sykdommer og egenskaper. DNA-tester, screeningsresultater, kartleggingsarbeid, avlsmetoder, avlsprinsipper og sunn anatomi. 

Målsettingen med disse kursene er at man skal bevisstgjøres som oppdretter gjennom utdanning og opplæring. NKK ønsker med dette å fokusere på kunnskap, samarbeid, åpenhet og respekt blant oppdrettere og hundeieer. På denne måten vil man være med på å forbedre hundeavlen: Funskjonelt friske hunder, med en rasetypisk konstruksjon, mentalitet, hunder som kan leve et langt og sunt liv til glede for seg selv, sine eiere og samfunnet. 

Link til Norsk Kennel Klubb`s informasjonsside om Oppdretterskolen 

Kynologikurs

Jeg har utført Norsk Kennel Klubb`s Kynologikurs

Kurs i kynologi "Læren om hund".

Kunnskapsrik & inspirerende instruktør var Wenche Eikeseth fra Norsk Kennel Klubb. 

Kynologikurset inngår som en obligatorisk del av dommerutdanningen til NKK. Men kurset kan også tas av oppdretter som ønsker å lære mer om evolusjon, anatomi, avl og genetikk - og hva man bør ta hensyn til når man skal oppdrette hunder. Kurset gir også en bedre forståelse av egen hund - og hvordan den er skapt, og er en super utdanning for de som er opptatt av sammenhengen mellom anatomi og funksjon / bevegelser. 

Kynologikurset ble gjennomført i regi av Norsk Kennel Klub Troms og Finnmark med Tromsø Hundeklubb og Aase Jakobsen i spissen. Tusen takk til instruktør Wenche Eikeseth (fra NKK) for inspirerende og spennende dager på kurs. 

Dette er et kurs jeg virkelig anbefaler alle som driver med hund.